Szőrtelenítéshez használtam tusfürdőt és most miután végeztem úgy érzi csípi a nagyajkaim. Mit tegyek?
A körömvirág hatóanyagai közé tartoznak a falvonoidok, a szeszkviterpének, karotinoidok, a kumarin és az illóolajok.
Ennek az igénytelen növénynek a virága sebgyógyulást elősegítő, gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató és immunerősítő hatással rendelkezik.
dmben meg rossmannban pl szokott lenni gondolom pl tescoban is, stb
Ez talán jó lehet szóval neked. De én nem tudom, de szóval szerintem lehet.
A szövegből ítélve borotválkozásról lehet szó. Utána jó alaposan nem árt leöblíteni, illetve lehet kapni női borotvahabot is, aminek az illata is finom, és szerintem sokkal kellemesebb vele a borotva használata a tusfürdőnél, de ezután is jól le kell öblíteni!
Én amikor utána direkt szőrtelenítés utáni bőrápoló krémet használok, utána sokkal selymesebb is a bőr, és nem is fáj, csíp, viszket.
(Női borotvahabot és utána ápoló krémet is dm-ben vettem, egy-egy viszonylag olcsót próba cseresznye alapon, meglehetősen nagy a különbség, mint amikor csak tusfürdőt használok, nekem nagyon megérte és sokkal jobb is az extra érzékeny bőröm is utána :).)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!