Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vajon így lehetek terhes?

Vajon így lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Tudom buta kérdés!!!

Szóval általában a 24-25-26. Max 27. Napon jön meg, de az átlag az 24, tehát ha akkor nem jön meg az már fura nekem.

Viszont most utoljára nem tudom hogy elfelejtettem beírni a naptárba vagy szimplán nem jött meg. De nem vagyok kívánós, meg semmi ilyen nincs.

Szóval akkor csak nem.

Illetve megszakításos módszerrel szoktunk együtt lenni. (Tudom hogy így is lehet baj, viszont már évek óta így van, tehát gondolom nálunk így nem jönne össze).

Most picit összezavarodtam.

2021. jún. 15. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy terhes lennél.
2021. jún. 15. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A kívánósság nem az első trimeszter tünete tipikusan.

10 hetes vagyok, az első tünetem a fáradtság volt. Egyszer sem hánytam. Kívánós nem vagyok.

Szerintem ha eszedbe jutott és aggódsz, csinálj egy tesztet. Többre mész vele, mintha idegen embereket kérdezel egy internetes oldalon, senki nem tudhatja biztosan, hogy terhes vagy vagy sem.

2021. jún. 15. 15:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Lehet elmegyek tesztet venni. Nem látok rá nagy esélyt az igaz, de jobb megnyugodni.

2021. jún. 16. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Hát ha nem védekeztek, akkor lehetsz terhes. A kihúzza - nem védekezés.
2021. jún. 16. 13:09
 5/7 A kérdező kommentje:
4es, tudom hogy nem védekezés. Pont ezt írtam. De gondolom ha évekig így csináltuk és eddig nem sikerült így a baba, akkor gondoltam ezután sem lesz belőle gond. (Eleinte fogamzásgátlót szedtem kb 1 évig, aztán abba hagytam. Utána így alakult. Már 3 éve vagyunk így)
2021. jún. 16. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nem garancia semmire. Attól, hogy eddig nem lett baleset nem törvényszerű, hogy ezutàn sem lehet belőle gond.
2021. jún. 16. 17:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát de ha ennyi idő után csak az előváladéktól nem lettem az, akkor gondoltam ezután sem.

És a párom az ugyanaz. De lehet nektek van igazatok, és ez nem garancia.

2021. jún. 16. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!