Vajon így lehetek terhes?
Tudom buta kérdés!!!
Szóval általában a 24-25-26. Max 27. Napon jön meg, de az átlag az 24, tehát ha akkor nem jön meg az már fura nekem.
Viszont most utoljára nem tudom hogy elfelejtettem beírni a naptárba vagy szimplán nem jött meg. De nem vagyok kívánós, meg semmi ilyen nincs.
Szóval akkor csak nem.
Illetve megszakításos módszerrel szoktunk együtt lenni. (Tudom hogy így is lehet baj, viszont már évek óta így van, tehát gondolom nálunk így nem jönne össze).
Most picit összezavarodtam.
A kívánósság nem az első trimeszter tünete tipikusan.
10 hetes vagyok, az első tünetem a fáradtság volt. Egyszer sem hánytam. Kívánós nem vagyok.
Szerintem ha eszedbe jutott és aggódsz, csinálj egy tesztet. Többre mész vele, mintha idegen embereket kérdezel egy internetes oldalon, senki nem tudhatja biztosan, hogy terhes vagy vagy sem.
Köszi a válaszokat.
Lehet elmegyek tesztet venni. Nem látok rá nagy esélyt az igaz, de jobb megnyugodni.
Hát de ha ennyi idő után csak az előváladéktól nem lettem az, akkor gondoltam ezután sem.
És a párom az ugyanaz. De lehet nektek van igazatok, és ez nem garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!