Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Már ez a 4.hónap hogy nemjött meg.Elötte is sokszor aradt ki hónapokat de 4 még soha.Nemmerek tesztet csinálni mert csak 16,5 éves vagyok.Ha véletlen nem vagyok az akkor milehet a bajom?Ja és a hasam sem nől még.2010. aug. 25. 18:05
11/15 anonim válasza:
legalább azt tod h kijéjjapulya :D
12/15 anonim válasza:
előző xD
na szval csináltassmá' egy tesztet...-.- hiába kérdezgetsz..mostmár ne szégyelj tesztet venni
13/15 anonim válasza:
há mostmé memé? az egy jó pont ha tudja h kijjejapulya :DDDDD. majd írj nekünk 5 hónap mulva ... 9 hónapja nem jött meg és egy gyerek pottyant ki .. terhes vagyok?XD jó pulyázást
14/15 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet és negatív lett...
Am meg nemtudom hogy miért kell ilyen fas.zkalapnak lenni,mert ez az,hogy normálisan kérdezek ti meg itt oltogattok.Csak nehogy ti krüljetek ilen helyzetbe!!!!!!!!!!LOOOL
2010. aug. 27. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!