Fogamzásgátló tabletta mellett is gyakori aggodalmam a terhesség, mit tegyek?
Húsz éves lány vagyok, nagyjából fél éve kezdtem el fogamzásgátló tablettát szedni. Fontos szempont volt nálam, hogy statisztikailag megbízhatóbb módszer, mint az óvszer, és persze az is, hogy a tablettával nagyon pontos lett a menstruációm (tudom, tudom, a megvonásos vérzésem).
Ettől függetlenül néha rámjön a para, hogy mi van, ha valami miatt nem működik a dolog, és mégis megtörténik a baj.
Nagyon pontosan szedem a tablettát, egy napot sem hagytam ki eddig, néha fordul elő csak az is, hogy a szokásos este 9-es beszedés helyett mondjuk éjfélkor sikerül csak, mert addigra érek haza. Tudom, hogy emellett így minimális az esély, hogy teherbe essek, de mégis, ha a fejembe veszem, hogy lehet, hogy mégis gáz van, nagyon nehezen szabadulok a gondolattól.
Lányok, akik szintén parásabbak vagytok, nektek mi segített? Már gondolkoztam azon is, hogy csak veszek pár terhességi tesztet a biztonság kedvéért, és ha nagyon bepánikolok, csak elhasználok egyet, de az a baj, hogy azokkal is érdemes megvárni a pontosság érdekében, hogy késsen a menzeszem, és gyakran úgy érzem, addig nem bírok várni.
Minden tanácsot és tapasztalatot elfogadok!
Vettem tesztejet en is, hogy idoben cseledkejek
Vany ski fogantatas utan par nappal is kimutatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!