Dzseni5555 kérdése:
Hajhullás revalid?
Figyelt kérdés
Sziasztok kissé hullik a hajam és revalid gyógyszer kapszulát írt fel az orvosom de azt olvastam róla hogy szőrösödést is okozhat de nekem eleve hormon zavarom van és sok helyen szőrös vagyok akkor ne szedjem?2021. máj. 31. 16:39
2/8 anonim válasza:
Na nekem pont ez a bajom ezekkel a hajvitaminokkal, hogy a hajam nem nagyon no tole, cserebe a szorom igen. Surubb nem lesz, legalabbis nekem nem lett, egyeb helyeken, ahol addig se voltam szoros, nem nott pluszban,de sokkal gyorsabban nott sajnos.
Egyebkent vervetelen voltal?
3/8 A kérdező kommentje:
8adikan megyek endokrinológushoz. De így inkább nem fogom szedni a revalid kapszulát félek jobban fogok tőle szorosodni :/ akkor inkább szerintem kiprobalom a revalid sampont. Hátha az is jó arról mit gondoltok?
2021. máj. 31. 17:16
4/8 A kérdező kommentje:
Igen háziorvos mondta gyógyszertárban váltsak ki revalid kapszulát
2021. máj. 31. 17:17
5/8 A kérdező kommentje:
És te mennyi kapszulát szedtel be belőle mikor észlelted hogy gyorsabban nő a szorod?
2021. máj. 31. 17:21
6/8 anonim válasza:
Hormon problémáim vannak nekem is. IR+PCOS+PM alulműködés.
Ami használt: A+E vitamin, fűrészpálma, vas és D vitamin. A hülye revalidot meg biovannet felejtsd el.
7/8 A kérdező kommentje:
Miért?
2021. jún. 3. 14:43
8/8 anonim válasza:
Mert ezek nem hatásosak a mi problémánkra. Azért. Ezex komplexek alacsony hatóanyag tartalommal. Magadnak szedd össze a vitaminokat. Jöhet még a cink is.
Pontosan mi a bajod? Pcos van? IR? stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!