A szeméremajkam belső felén van egy fájdalmas pattanás szerű dudor. Érdemes lenne megpróbálni kiszúrni és kinyomni?

Szerintem mondd el, hogy mi a bajod a telefonban és hogy elég sürgős.
Esetleg magán nőgyógyász?
Szerintem valszeg kenőcsöt kapsz rá. Vagy felnyitják.
Addig is ne piszkald, ne szúrkáld, ne nyomogasd mert csak jobban begyullad és mehetsz vele a sürgősségire.

Nem hiszem hogy bartholin gyulladás. Az sokkal gyorsabban nő. Nekem egyik napról a másikra lett egy fél borsónyi pukli, egy hét alatt tojás méretű lett. Vörös mint a rák, égett mint a fene. Menni alig tudtam. Egy hét után már vizes ruhával borogattam éjjelre, hogy gyorsabban felpuhuljon. Egyszer csak lett rajta egy kis repedés, elkezdett szivárogni, aztán megszúrtam.
Hat ami abbol kijött...
Aztán még kb 2 hétig szúrtam napi 2-3x és mindig jött belőle.
Azóta nem volt hálistennek

Le leszek pontozva. Nekem is szokott ilyen lenni. Begyulladt szőrtüsző (mondjuk én ott a szőrzetem epilálom, így gyakran előfordul). Én fürdés után ki szoktam nyomni. Nekem is vér szokott kijönni, de utána nem fáj.
Lehet lepontozni, hogy orvos kell, meg nagyobb bajt csinálok 😀
Az enyém végül tegnap kifakadt és bár elsősorban vér ürült belőle, ma már nem fáj és sokkal kisebb is.
Kenem mellé gyulladáscsökkentő krémmel is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!