Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3,5 hónapja tartó, nem múló...

3,5 hónapja tartó, nem múló hüvely-hugyuti gyulladás, 4-5 negatív tenyésztési (STD is 2X!)leletekkel szinte folyamatosan ad tüneteket. Antibiotikum + gombaellenes szerek, partnerkezelés. A hüvelyflórát sem tudom pótolni így. Valami ötlet a kiútról?

Figyelt kérdés

#gombás hüvelyfertőzés #hüvelyirritáció #Visszatérő hüvelyfertőzés #Krónikus hüvelyfertőzés
2021. máj. 30. 20:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen, mindennel kentem már. Kaptam rá 3 féle gombaellenes gyógyszert, ami régebben mindig azonnal segített, volt Gynoxin, Macmiror hüvelykúpok. Most egyszerűen semmi nem használ. S közben úgy érzem, hogy még rosszabb ott alul, mint eddig. A Micovag-ot még nem próbáltam, de kezdem úgy érezni, hogy nekem ez valamiért rezisztens és senki nem tud kigyógyítani belőle. Dehát így nem lehet létezni.
2021. jún. 4. 09:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha budapesti vagy,pl. Dr. Ujházy Andrást próbáld megkeresni.

Egyből mikroszkóp alatt kell megnézni a kenetet.

2021. jún. 16. 15:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Kiderült végül az ok?
2022. márc. 25. 23:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező?
2022. aug. 12. 20:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Szia 14-es válaszoló! (Olyan hülyén érzem magam, hogy nem tudlak személyesen megszólítani). Azóta kikövetkeztettem, hogy a legvalószínűbb a homrmonális ok a visszatérő gombára. Menopauza előtti években vagyok, az ösztrogén az egekben, ez trigerelheti a gombaszaporodást. Mosz azt csinálom, hogy hetente 1 + menstruáció után 1 Mycovag megelőzésre.
2022. aug. 13. 08:56
 16/17 anonim ***** válasza:
És bevált nálad? Azóta rendben vagy?
2022. aug. 13. 09:08
 17/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező ? Irhatnák neked privát, hasonló tüneteim vannak, viszont a hormonjaim rendben.Mindenkitől kérdezném, hogy std. vizsglat előtt hány nappal nem lehet kúpot használni ? Illetve a szájon át szedett ezüstkolloid is tiltott ? Antibiotikumot mondták hogy 3 héttel előtte ne szedjek. Köszönöm ha valaki tud segíteni.
2024. ápr. 22. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!