Miért nem lehet Libresse tampont kapni?
régen volt, sőt, úgy emlékszem, ők reklámozták először nyilvánosan a tampont mint terméket.
talán nem érte meg nekik, és kivonták ezt a szolgáltatást.
régen a betéteik is egészen mások voltak (sokkal jobb volt).
ez marhaság.
nem a márkától függ, hanem hogy megmosod.e a kezed mielőtt felrakod. én eddig még a teszkóstól sem kaptam el semmit.
nem attól minőségi valami hogy reklámozzák és hogy 2x annyiba kerül mint a többi.
én pl. a dm-eset szeretem a legjobban, de ugyanolyan jól elvagyok a naturellával vagy a teszkóssal.
mondjuk betétek közül pont a libresse a kedvencem, de ha épp nincs, akkor beérem mással is.
Van tampax is, illetve hamarosan lesz..
A vaterán keresd.
Aplikátoros, és ez azt jelenti, hogy nem kell magadba nyúlnod amikor felhelyezed, mivel egy kihúzható műanyag vagy papírcső segítségével tudod betölteni a hüvelyedbe!
Jól jön ez amikor nincs mód higiénikus kézmosásra pl közvécékben vagy szórakozóhelyen.
Hiába is mosod meg az sosem lesz steril teljesen, az aplikátoros tampon viszont az.
Nem kell magadhoz érned, sem a tamponhoz amikor felrakod, csak a cső végét kell fognod, az elejét meg a hüvelybemenetedhez illeszteni aztán a cső végét tolni befelé, az elejéből meg kijön a tampon ami a hüvelyedbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!