Barna folyás menstruáció után?
Szia! Igen, az teljesen normális ha a vér barnás a menstruációkor (a menstruáció elején vagy a végén szokott ilyen lenni).
Valóban kissé sokat tart, de ennek rengeteg oka lehet, ha pl új gyógyszert kezdtél szedni vagy stresszelt vagy. Az orvosók álltalában ajánlják, hogy a személy figyelje meg ezeket a változásokat 3 hónapon keresztül. Ha folyamatosan előfordul akkor kell tesztekre menni majd.
Nekem előfordult teenager koromban, hogy kb 15 napon keresztül menstruáltam. Igen, eléggé kellemetlen volt:( Az orvos utasítására kivártam a 3 hónapot, mivel semmi sem változott készítettünk analiziseket. Valami problémám volt a hormonjaimmal (nem emlékszem már pontosan, hogy mi) de szedtem gyógyszert, hogy szabályozzam és
nagyon könnyen helyrejött;
én azt ajánlom, hogy várj még, főleg ha nincsenek fájdalmaid vagy valami. Lehet csak a stressz ütött ki.
Egészséget!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!