Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bocsi ezért, de muszáj megkérd...

Electrifymyheart kérdése:

Bocsi ezért, de muszáj megkérdeznem. Normális, hogy a hüvelyemben érzek valamit?

Figyelt kérdés

Srry, ha tudatlan vagyok, de egy kicsit beparáztam, bár lehet hogy ez normális. Szóval, ha felnyúlok az ujjammal a vaginámba akkor érzek ott valamit, amit konkrétan beljebb tudok lökni, és szerintem az lenne a méhem. Van rajta egy ilyen kis nyilás szerű cucc is.

Nem tudom, mennyire egyértelmű amit elírtam, de mondjátok, hogy ez normális és ilyen a női anatómia. És ha az a dolog nem a méhem, akkor mim?

Előre is köszönöm!

2021. máj. 28. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez normális, ez a női anatómia. Ez a méhnyak, a végén a méhszájjal. Ez köti össze a méhet a hüvellyel.
2021. máj. 28. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire mélyen érzed? Amúgy esélyes hogy az lehet....csak ha nagyon könnyen eléred épphogy becsúszott az ujjad,akkor lehet hogy van némi méhsüllyedésed,a méhet magát ilyen úgynevezett "szalagok" tartják,amik megnyúlhatnak bizonyos okokból,nem tudom mennyi idős vagy,de egyébként fiatal korban nem jellemző,legfeljebb súlyos mértékben elhízott fiatal lányoknál szokott előfordulni.
2021. máj. 28. 16:42
 3/3 anonim ***** válasza:
18%
Lehet,hogy a fiúd kotonja maradt benned,mert lecsúszott ahogyan kihúzta.A méhszáj nem szokott lötyögni.
2021. máj. 28. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!