Tampon okozta kidörzsölés okozhat égő viszkető érzést?
Figyelt kérdés
Kevés menstruációm volt és felhelyeztem egy tampont amit kb tisztán szedtem ki. Azóta gombához hasonló tüneteim vannak rettenetesen viszket a hüvelyi bemenetnél ég és fáj. Volt már fertőzésem, de közel sem volt ennyire kellemetlen. Lehetséges, h a tampon okozta ezt? És ha igen akkor mit használnátok rá?
Én vettem gynoxin 200-ast egy kúpot vettem fel +krém, de semmi változás. Megőrülök lassan.
Írtam már ki egy kérdést ott az egyik válaszoló azt írta h hüvelyflóra javítót szedett volna a helyemben. Hagyjam abba a gynoxint és vegyek vitagyn c-t?
( azért nem tudok orvoshoz menni, mert közben még néha-néha vérzek)
Eléggé kétségbe vagyok esve 😄
Valaki hasonlóval találkozott már?
Köszönöm ha válaszolsz!
2021. máj. 28. 06:49
1/3 anonim válasza:
Nekem volt hogy vizsga miatt kénytelen voltam szinte szárazon felnyomni… hát menstruációm végéig fixen égett és kellemetlen volt, de talán még utána is pár napig, fokozatosan volt gyengébb. Megtanultam a leckét :D
2/3 anonim válasza:
Persze, hiszen felsértetted a hüvelyedet. Idő, míg meggyógyul.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Akkor ne használjak semmit?
2021. máj. 28. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!