Fogamzásgátló után kevés vérzés?
Sziasztok!
Új vagyok a fogamzásgátló világában a lyndinette 20-at szedem a menzesz első napjától. Semmi kellemetlenséget nem tapasztaltam egészen idáig. Egy havi-t beszedtem. 3. nap megjött a menzeszem ami kb egyenlő volt a nullával. Én okos tampont használtam, de mivel annyire kevés vérzésem volt h kb “tisztán” szedtem ki most ég viszket minden bajom van. Ez lehet emiatt vagy szimplán elkaptam egy fertőzést? Valamint gynoxin vagy canesten krémet ajánlanátok?
Most a menzi 4. napjánál tartok amikor gondol egyet picit vérzik de tisztaságival simán elvagyok. Ez normális? Vagy forduljak a dokimhoz?
Elnézést az összeszedetlen kérdés sorokért, de remélem azért nagyjából érthető.
Előre is köszönöm ha válaszolsz!
Első levélnél még simán lehet ilyen. Főleg ha nem vérzett annyira és szárazon nyomtad fel a tampont, akkor simán viszkethetsz is.
Azt megkérdezhetem milyen az az okos tampon?😅 bocsi ha hülye kérdés, de fel nem bírom fogni hogy miben okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!