Istenem mi van velem? Ugye 2nap alatt nem jön ki a terhesség? Vagy ez az? Mit tegyek? FÉLEK
vasárnap hajnalban feküdtem le először a barátommal. még szűz voltam.
Vigíáztunk, használtunk óvszert és biztosan nem szakadt ki.
De nekem azóta úfy fáj alul a hasam. Szinte egyfolytában, úgy lüktet, nyilallik...néha hányingerem van. Olyan ideges vagyok már, hogy mivan velem. Néha feküdni a legjobb.
Barátom nyugtatgatott tegnap is hogy semmi baj nem lehet, nyugodjak meg, énis láttam, hogy vigyáztunk, plusz nem is volt gyors a dolog csak pár behatolás volt.
szóval ki sem szakadhatott a gumi, sőt bele sem élvezett Durexet használtunk Extra Safe-t és egy gyümölcsöset.
DE én úgy félek hogy terhes vagyok:S Rettegek
nagyon nem vagy te még érett a szexhez.
nyugodj meg nem vagy terhes.
de néha úgy megszédülök. De reggelente nem vagyok rosszul
Meg nem úgy van mint a terheseknél hogy ha nem eszek addig émejgek. Utána is szoktam szarul lenni...:S
Köszi. csak félek.
jaj...ne idegesíts...hogy lennél terhes??
Átmásztak a gumin, vagy mi??
Ezt a félelmet viszont próbáld meg elűzni valahogy, mert folyton ezen fog járni az agyad, és nem fogod élvezni még az együttlétet se.
Mi a Párommal 2 éve a legvékonyabb gumikat használjuk, nem volt semmi gond velük. Az Extra Safe meg valljuk be nem pont vékony :) Mi is azzal kezdtük régen :P
* Szóval ki sem szakadhatott a gumi, sőt bele sem élvezett
Így nincs miről beszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!