Előfordulhat, hogy nem látják ultrahangon a petefészekcisztát?
Figyelt kérdés
Volt egy cisztám elvileg elmúlt.
De! Másik orvos vizsgált, mint aki előzőleg diagnosztizálta és nem volt túl meggyőző a fellépése. Emellett még érzek időnként fájdalmat az adott oldalon. De elképzelhetőnek tartom, hogy csak valami utóhatás, vagy fantom fájdalom, vagy bebeszélem...
Szerintetek túlaggódom? Vagy nagyon is elképzelhető ilyen baki?
2021. máj. 22. 07:11
1/2 anonim válasza:
Ha az orvos műszerei nem a legkorszerűbbek, én elképzelhetőnek tartom. Engem a (magán!!!) nőgyógyászom paráztatott be anno, hogy méhen kívülinek látja a terhességem, rohantam be a SOTE-ra teljes pánikban, ahol csak néztek rám bután, hogy az égvilágon semmi baj nincs. Szerintem neked is érdemes elmenni egy másik orvoshoz, akinek jobb ultrahanggépe van, vagy csak simán alaposabb. Max megnyugtat, hogy tényleg elmúlt a ciszta.
2/2 A kérdező kommentje:
Oh, elképzelem, hogy a frászt hozta rád.
Nem tudom mennyire profi geppel nézett. De elég nagy cisztáról van szó. Látnia biztos kellett volna. A gépben bízom. Most az orvosban kevésbé, sajnos adott rá okot. De nem akarok átesni a ló túloldalára se, hogy esetleg indokolatlanul orvoshoz rohangálok folyamatosan.
2021. máj. 22. 07:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!