Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Folyamatos hasra hizast mi...

Folyamatos hasra hizast mi okozza?!

Figyelt kérdés

Mar a kozvetlen kornyezetem is akik mindennap latnak terhessegre gyanakodnak es biztosan csak tagadom ... volt aki megsimogatta a hasam hogy ez terhesseg nem hizas.. pedig januarba es marciusba us voltam nogyogyaszaton mert fajnak a melleim. Es beduzzadtak a csomok a melleben. Viszont minden a legnagyobb rendben van. Gyogyszert szedek viszont folyamatosan egyre kevesebb a verzesem. A biztonsag kedveert veszek egy tesztet majd. Szombaton lesz majd plazmaadas elotti vizsgalatom nem tudom a labor eredmenyt elkerhetem e esetleg? Azon gondolkodok dokihoz forduljak e ? Es ha igen merre fog kuldeni?! Idegenek is terhesnek neznek... nem reg neztem a piacon egy felsot .. es az elado megkerdezte kismama ruhat keresek?! Mondtam nem es csodalkozott...

2 honapja szedek etvagy csokkentot ... alig eszek. Az edesseget elhagytam teljesen. Joval kevesebbet eszek . Es nemileg egeszsegesebben , tobbet mozgok es csak hizok.. valamikor meg 45 kilo is alig voltam .. 1 eve lehettem 55 kornyeken .. jelenleg 69 nel tartok

2021. máj. 19. 05:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek pont ez volt, azt hitte mindenki, hogy terhes, csak nem vallja be. Aztán egyszer kiderült, hogy glutén érzékeny és étrend váltás után lement a puffadás a hasáról.
2021. máj. 19. 05:42
 2/5 A kérdező kommentje:
O is haziorvoshoz ment ? :)
2021. máj. 19. 07:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek akinek ilyen baja volt a petefeszkeivel volt gond.
2021. máj. 19. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ő nem, mert egészségügyben dolgozik és valahogy egyik orvos felkeltette benne ezt a gyanút és aztán így indult a kivizsgálás, de te természetesen háziorvosnál tudsz kezdeni és majd elirányít, nálad nem biztos, hogy ez a probléma.
2021. máj. 19. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Háziorvos, és lehet hormon probléma is, szerintem a nőgyógyásznak is eszébe juthatott volna endokrinológushoz küldeni.
2021. máj. 19. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!