Miért késik a menstruációm?
Teljesen normális, ha egy-egy kimarad vagy épp nem a szokásos hosszúságú. A menstruációs ciklust sok minden felboríthatja (stressz, diéta, betegség, most épp covid oltás...), neked ráadásul még valószínűleg be sem állt.
Ha a 2. és 3. alkalom sem a szokásos, akkor érdemes felkeresni egy nőgyógyászt.
16 évesen nem ritka az ilyen, velem is előfordult egyszer-kétszer, hogy kimaradt a mensi tinikoromban, legtöbb lánnyal megesik. Meg ilyenkor totál rendszertelen, tombolnak a hormonok, nem kell megijedni.
Ha a kövi hónapban sem jön meg, akkor viszont érdemes orvosnál utánajárni. Plusz azt nem írtad, hogy hány kiló vagy, milyen magas, ha nagyon alacsony a testtömeged, akkor a mensi kihagyhat.
Nem kértem oltást. .
Egyébként 171 cm magas vagyok és 60 kg ...
Az elmúlt 2 hétben sokszor stresszeltem
"Nem kértem oltást. ." Ki oltott le? :O
Amúgy teljesen rendben van, hogy kimarad. Anno tinikoromban nekem is volt három olyan hónap, hogy nem jött meg. Nem éltem nemi életet, a terhességet kizártam. A negyedik hónapban viszont telibe elöntött a vér, utána lassan beállt rendszeresre. Ha sokáig nem jön meg, akkor ildomos elmenni a nőgyógyászhoz. (Mielőtt engem is elküldesz, ez egy javaslat volt, nem leoltás/kioktatás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!