Pharmatex hüvelykúp használata után másnál is jelentkezett folyás?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 10:53
1/11 anonim válasza:
Igen, egyrészt maga a kúp is folyt mindenfelé, plusz nekem sokszor volt gombás fertőzésem, gondolom felborította a hüvely ph-t. Pár hónapig használtuk csak.
2/11 anonim válasza:
hogyne lett volna, a tabletta feloldódik, de fel nem szívódik. előbb-utóbb ki fog folyni. amúgy ha biztosan nem akarsz terhességet, ne ezt használd, nem megbízható
3/11 anonim válasza:
Tényleg ne használd. Én is azt használtam, mert nem akartam hormonokat tömni magamba. 16 évesen ez miatt volt abortuszom. Addig tedd le, amíg nem késő. Esetleg óvszerrel együtt alkalmazzátok.
4/11 anonim válasza:
óvszerrel együtt NE. bele is van írva a betegtájékoztatójába hogy roncsolhatja az óvszer anyagát
5/11 anonim válasza:
3-mas vagyok. Ezt nem tudtam, elnézést. 🙂
6/11 anonim válasza:
#5 tinikoromban az egyik exem hatalmas galaxy brain ötlete volt hogy kombináljuk óvszerrel. úgyhogy emiatt utánanéztem, ezért tudom :) és a szörnyű hatásfokát is ezért tudom. szerencsére nálunk nem lett baj
7/11 anonim válasza:
Örülj neki. Én kisebb sokkot kaptam mikor megláttam a pozitív tesztem. Főleg, hogy tudtam, hogy el kell vetetnem.
8/11 anonim válasza:
#7 el tudom képzelni :( sajnálom. nem is értem, hogy lehet még mindig a piacon ez a cucc
9/11 anonim válasza:
Hát igen. A nőgyógyász, akinél voltam csak annyit mondott, hogy hát igen, tudjuk mennyit érnek az ilyen készítmények. De hát mégis honnan kellett volna tudnom.😐
10/11 anonim válasza:
ezaz hogy sehonnan! a pharmatexnem fogja úgy reklámozni magát hogy 50% hatásfokú. szabályozni kéne, minimum milyen hatásfokú fogamzásgátlók kerülhetnek a piacra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!