Nőként férfi vagy nő szexuálpszichológushoz jobb menni? Szívesebben mennék férfihoz, de lehet, hogy egy nő többet tudna segíteni.
2 éve vagyok együtt a barátommal, de sosem vonzódtam hozzá szexuálisan. Nem tudom élvezni a szexet. Szeretném, ha lenne orgazmusom, nem csak akkor, ha fejben máshol járok + izgatom a csiklómat.
21N
#2 Akkor ő a barátod lehetne, h nem vágtad volna át durván azzal, hogy két éve "kapcsolatban" vagy vele, miközben olyan fontos területen, mint a szex, taszít téged. Sajnálom szegény sracot. Azzal tennél a legjobbat mindkettötöknek, ha szakítanál, és te kereshetnél egy szexuálisan is vonzó pasit, ő meg egy normális nőt, aki nem veri át.
Nem kell ehhez pszichológus, egy random normális gondolkodású ember is meg tudja ezt mondani.
Kedves 3. válaszoló. Sajnálom, hogy nem érted a problémát. A párommal mindent megbeszélünk és a szexpszichot is közösen döntöttük el. Neki jó a szex. Nem eldobni, hanem megjavítani szeretném a kapcsolatunkat.
Kedves 4-es, elkezdtem szexuálpszichológushoz járni. Még nem változott a helyzet, de bízom benne, hogy néhány hónap múlva jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!