Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kimaradt fogamzásgátló a 3....

Kimaradt fogamzásgátló a 3. hét utolsó előtti előtti napján?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos tegnap (csütörtök) ott maradt a suliban a táskámban a gyógyszerem, és mire észrevettem már bezárt a suli. Este pontban 6-kor szoktam bevenni, de ma reggel 7:15-7:30 körül sikerült bevennem. Szombaton venném be az utolsó szemet, de ugye ez már túl van a 12 órán, és azt írja a betegtájékoztató, hogy vagy ne tartsak egy hetes szünetet, hanem rögtön kezdjem a következő levelet, vagy hagyjam abba a gyógyszer szedését, és tartsak legfeljebb egy 7 napos szünetet és utána kezdjem az új levelet. Aki volt már ilyen helyzetben, ti melyiket választottátok? Melyikkel tudom jobban “kímélni” a hormonháztartásomat és a szervezetemet? Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2021. máj. 14. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj el gondolkodniba baba nevén.
2021. máj. 14. 15:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Elnézést, de arról szó sem esett, hogy mikor éltem utoljára szexuális életet.
2021. máj. 14. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
8%
Attól még lehetsz állapotos.
2021. máj. 14. 16:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tartom valószínűnek, mert két hete voltunk együtt utoljára
2021. máj. 14. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát éppen ez az. Akkor tuti az vagy.
2021. máj. 14. 17:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért lehetnék terhes, ha két hete voltunk együtt utoljára. Minden alkalommal időben vettem be a gyógyszert. Tegnap maradt el, mert már bezárt az iskolám, és hiába mentem vissza már nem tudtam bemenni érte. Hogy eshetnék teherbe, a két héttel ezelőtti aktustól, ha most nem tudtam bevenni egy szem tablettát?
2021. máj. 14. 20:42
 7/8 A kérdező kommentje:
És amúgy is, az volt a kérdésem, hogy aki járt már így, melyik opciót választotta. De köszönöm a kedves hozzászólásokat
2021. máj. 14. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Tartsd meg.
2021. máj. 15. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!