Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért szivárgott a tamponom?...

Miért szivárgott a tamponom? Az előző menstruációmnál kezdtem el használni tampont minit ilyen siempre márkájú de szivárgott. Pedig jól felhelyeztem és még se éreztem hogy bent volt. Merjek normált használni szűzen?

Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Vagy nagyon tele volt, vagy nem jo a meret, esetleg a marka.

Ki kell probalgatni a markakat, nekem az ob tamponokon kivul az osszes tobbi szivarog valamiert. Ezer evig tartott, mire megtalaltam az igazit :D

Kiprobalhatod a normalt is, hatha.

2021. máj. 13. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:

A normál sem akkora, hogy gondot okozhatna.

De egy tipp a tamponhoz: mielött felteszed, a madzagos végét kicsit tágítsd ki az ujjaddal, hogy "tölcsérszerü" legyen és amikor feltetted, egész picit húzd visszafelé.

A tamponnak így lesz egy pereme, és a visszahúzással teljesen felfekszik a hüvely nyílásánál.

2021. máj. 13. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Dehat a mini inkabb akkor jo, ha meg meg se jott, vagy mar mulik el. Nagyon keveset sziv fel.
2021. máj. 13. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!