Sűrű váladék aktus után?
Figyelt kérdés
volt már candidám, tehát tapasztalatból mondom, hogy most nem lehetséges, mert nincs viszketés, nincs fájó vizelet, sem vastag túrós váladék. Ami a problémám, az az, hogy utolsó együttlét után tűnt fel a páromnak, hogy hihetetlen vastag a "lovejice"-om, nem is folyékony, inkább "kenhető". ráadásul -bár ebben már nem vagyok olyan bíztos-, mintha kis elszíneződése is lett volna, amolyan piszkos szürke. Párom szerint a kevés folyadékbevitelre okolható. (nagyon nagyon keveset iszom, tudom, hogy nem egészséges, de egyszerűen nem hiányolja a szervezetem, nem érzek szomjat..) Lehetséges lenne, hogy a hüvelyváladékom állagát befolyásolja a bevitt folyadék?? vagy mi van?2010. aug. 23. 17:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!