Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mibe szoktatok menni nődokihoz...

Mibe szoktatok menni nődokihoz vizsgálatra? Vagy ott vesztek fel valami szoknyát? Papucsot szoktatok vinni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Hosszabb pólóban. Nem viszek papucsot.
2021. máj. 9. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sima felsőben. Papucsot nem viszek, hisz a zoknit nem kell levenni.

Mivel úgyis a nemi szervem fogja vizsgálgatni, tök mindegy, hogy milyen felső lenne rajtam. Úgyis premier plánban lát mindent.

2021. máj. 9. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
nyaron szoktam menni, nyari egybe ruhaban hogy csak fel kelljen emelni
2021. máj. 9. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ezért (is) jobb nőhöz járni.
2021. máj. 10. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:

4!

Nem értem az összefüggést. Miért jobb nőhöz járni? Nagy átlagban a férfi orvosok sokkal óvatosabban nyúlnak a nőhöz, mint a női orvosok.

Ez az egyik.

A másik az, hogy a nő is ember. Ugyan olyan ember, mint a férfi. Őelőtte nem vagy szégyenlős? Miért nem?

Ez számomra furcsa.

2021. máj. 10. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Hosszabb felső,papucs nem kell,magándoki így mindig van kikészítve az öltözőben.
2021. máj. 10. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:
rakott szoknyába szoktam menni m azt nem kell levenni (csak a harinacit alóla) hanem el lehet menni vele a vizsgálóasztalig ott meg csak felhuzom.
2021. szept. 29. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!