Ez most termékeny nyák vagy össze szedtem valamit?
Figyelt kérdés
Pár hónapja babát szeretnénk a férjemmel, a ciklusom 11.napján vagyok, 6 napja marad abba a mensim. Most pisilés után tapasztaltam nyúlós nyákot, ami sötét színű volt. Eddig amikor peteérés közelben voltam nem volt a nyáknak sötét színe, ezért ijesztett meg, hogy lehetséges hogy összeszedtem valami gombát vagy bacit? Meg nem korai még ilyenkor a peteérés? 6nappal a mensi után? Tanácstalan vagyok.2021. máj. 5. 09:44
1/4 anonim válasza:
Korainak nem feltétlenül korai, ez a ciklusodtól függ, de a sötét szín szerintem nem normális. Fehéres átlátszónak kellene lennie. Mit takar pontosan, hogy sötét? Barnás, vérszínű?
2/4 A kérdező kommentje:
Barnás igen.
2021. máj. 5. 11:31
3/4 anonim válasza:
Az ovulációkor előfordulhat minimális barnázgatás, nem hiszem, hogy fertőzés, de azért ha nem múlik el, vagy mindig ilyen, menj el kivizsgálásra.
Néha nekem is előfordult ilyen, de legtöbbször semmilyen más tünet nem kísérte.
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, ovulációs nyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!