Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ez, ha pisilek?

Miért van ez, ha pisilek?

Figyelt kérdés

Régebb még volt egyszer-egyszer ilyen de nem tartott sokáig, de most megint érzem. Szóval amikor pisilek és már befejeztem, de még ott ülök a wc-n akkor olyan érzés van a hüvelyemnél mintha feszítene vagy mintha még kéne pisilnem de hiába próbálom nem pisilek semmit. Nagyon fura érzés nem tudom elmagyarázni. Nem vagyok terhes(túl pici vagyok hozzá) és nem is menstruálok még.

Ui:Bocsi ha rossz a kategória!:)

2021. máj. 3. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Alighanem tényleg kell még pisilned, mert a húgyhólyag nem ürült ki teljesen és az okozza. Próbáld ellazítani az izmaidat ott lenn és várj egy kicsit. Ha megmarad továbbra is, hosszabb ideig, akkor menj vele orvoshoz és ne szégyelld magad.
2021. máj. 3. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Felfázás esetleg? Nekem akkor volt olyan, hogy végeztem, de úgy éreztem, mégsem. Fájdalom nincs?
2021. máj. 3. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

16 éves korig nem lehet regisztrálni ide!

Nem is menstruálsz? Hány éves vagy, 7-8?

2021. máj. 3. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:

2.Nem nincs fájdalom esetleg egy kicsi.

És az utolsónak válaszolnak, nem 7 és nem is 8. Még találgass;)

2021. máj. 4. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!