Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Esetleg van olyan módszer...

Esetleg van olyan módszer amivel a menstruációm fel tudom gyorsítani?

Figyelt kérdés
Nekem a havim 8 napos szokott lenni és most egy alkalom miatt jó lenne ha 2 napot minimum letudnék faragni belőle. Ezt az egész kérdést úgy szeretném érteni, hogy már alapból megvan és úgy. Remélem valamilyen szinten érthetően eltudtam nektek ezt magyarázni... Esetleg van valakinek valami ötlete/tippje? 😁 Előre is köszönöm!

2021. máj. 3. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
45%
Nincs
2021. máj. 3. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha rám hallgatsz, megpróbálsz NEM belenyúlni a természetes életfolyamatokba. A feleségemnek miómája volt, amit - mint utólag kiderült, - sürgősen kellett műteni.

Hogy ne szaporítsam a szót:

Mielőtt erre sor került, az egymást követő erős vérzések gyakorlatilag "kicentrifugálták" a véréből a vasat, - amikor elkúszott az orvosig, azt kérdezte tőle az orvos, hogy hogyan jutott el hozzá élve, mert annyira alacsony volt a vérében a vastartalom.

Örülj neki ha rendesen meg van és ciklikus, - ne tolj ki magaddal, mert ha sikerül "belepiszkálnod" a természet ilyen jellegű folyományaiba, nagyon ráfaraghatsz!

2021. máj. 3. 20:13
 3/3 anonim ***** válasza:

1: Ez ugye nők egészsége kategória?

2: Két dolgot tudok, ami beleszólhat...

- fizikai igénybevétel. Költöztess el pár bútort.

- egy szerető fiú segítsége. Vagy megjön tőle rendesen, és akkor ezért múlik el hamarabb... vagy pedig inkább a vége felé érdemes közbelépni, és akkor eláll egy időre.

2021. máj. 3. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!