Ezzel kapcsolatos tapasztalatokra lennék kíváncsi? Bővebben lent.
Már jó pár éve szedek fogamzásgátlót és az utóbbi pár hónapban azt vettem észre, hogy nagyon sokat fáj a derekam és a fejem. Lehetséges, hogy a fogamzásgátló miatt van állandó fejfájásom?
Valamint a tabletta felénél mindig sötétebb, picit véres folyásom van, amiről megkérdeztem az orvost és azt mondta, hogy normális. Hát szerintem nem az...
Valakinek volt már hasonló tapasztalata a tablettával?
Olyanok válaszára lennék kíváncsi, akiknek volt ilyen gondjuk és a bogyó abba hagyása után rendeződött.
Melyik tabit szeded?
Én úgy gondolom,hogy át kéne váltani másik,más hormontartalmú tabira.
A köztes vérzés,fejfájás,stb erre utal,hogy esetleg a tabidban lévő hormon már nem elég hatásos,vagy épp túl sok.
Szia!
Én most Belara-t szedek. Volt egy időszak, amikor a Diane35-öt szedtem mert csúnya volt az arcom és szépen rendbe hozta pár hónap alatt, na attól viszont volt rendesen köztes vérzésem is és nagyon sokat híztam is tőle. Azóta szedem ezt de nem oldódott meg a probléma, csak annyi, hogy nem olyan erős a köztes vérzés...
Hát mindenképp akkor vissza fogok menni és másik gyógyszert kérek, vagy pedig abba hagyom egy időre. lehet ez lenne a legjobb megoldás, erre gondoltam mostanában.
Köszi a választ.
szia Én is belarát szedtem 2 évig. nekem is sokat fájt a fejem de szerintem ez egy szokásos mellékhatás. 3 hónapja hagytam abba és 28 naposak a ciklusaim .
Nekem is volt olyan hogy szedtem a tabit és felénél kicsit véres folyásom volt1szer 2szer. de mostmár nincs.
szoval abbahagytam és az elsö hónap nagyon rossz volt görsöltem sok volt a vér is. 2 honapban már jobb volt és most meg normális olyan mint mielött sedtem volna.
én azért hagytam abba mert agreeszivvá tett nekem az idegrendszeremre ment rá a mellékhatás. de ez mindenkinél más.
Jaj csak most láttam, hogy írtál. Hát most, hogy írod, én is észrevettem magamon, hogy elég lobbanékony vagyok...
Akkor lehet, hogy nekem is van köze hozzá. Valószínűleg én is abba hagyom, még beszedem ezt ami van és kész :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!