Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmaradó menstruáció és...

Elmaradó menstruáció és ovuláció mitől alakulhat ki?

Figyelt kérdés

Nem, egészen biztos, hogy nem vagyok terhes. Viszont 3 hónapja nem jön meg és most ahogy elkezdtem figyelni, szerintem nem is ovulálok. Ezt onnan gondolom, hogy már nem szokott olyan bőségesebb folyásom lenni, mint ovukor.

Most még egy hónapig biztos nincs lehetőségem orvoshoz menni, ezért kérdezlek titeket, tapasztaltatok-e már hasonlót.

Nincs párom, egyedül élek és többnyire itthon voltam az elmúlt hónapokban, ezért én az ilyen jellegű betegségeket/fertőzéseket kizárnám.

2021. máj. 1. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Hormonzavar. Nem fogytál/híztál?
2021. máj. 1. 22:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Fogyni fogytam, de tudatos kalóriadeficittel hosszú heteken át
2021. máj. 1. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Amit írtál nem jelent semmit! Mindenki kalória deficittel, és első körben tudatosan fogy az anorexiások is.. Mik kezdő/mostani adataid, mennyi idő alatt fogytál, milyen deficitben vagy?
2021. máj. 2. 14:06
 4/4 A kérdező kommentje:

61ről 57re másfél hónap alatt.

Viszont ma kifejezetten olyan érzésem volt, mintha megjönne, ugyanúgy fájt a hasam és nem volt étvágyam, de semmi...

2021. máj. 2. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!