Miért borítják fel a nők egy részének ciklusát a Covid elleni oltások?
Én olyanokat olvastam, hogy menopauzán átesett nőknek újra megjött, vagy olyat, hogy előbb jött meg lányoknak. Ez hogy jelentene meddőséget? Inkább épp ellenkezőleg, mintha újra termékennyé tenné a nőket🤣Mármint ha már valamire ebből következtetünk, akkor előbb gondolnék erre, mint meddőségre.
Amúgy az is simán lehet, hogy mindenki rástresszel az oltásra a félelem miatt, és ez a szorongás simán fel tudja borítani a ciklust. Nekem sokkal kisebb stressz hatására is késni szokott, most az oltás után én annyira pánikoltam(feleslegesen), hogy csoda lesz, ha megjön...
Nem hiszem, hogy egy oltás meddőséget okozhatna. Főleg nem európai/amerikai gyártók akarnák a saját rasszukat oltani és kiirtani, ha ez így lenne. Felesleges ilyen lehetséges mellékhatásokon agonizálni és rettegésben élni.
Hagyjuk már a konteokat!
Azért borul fel a ciklus egy kicsit, mert erős immunválasz esetén (ahogy ha lebetegszünk is), előfordul hogy így reagál a hormomrendszer. De ebben semmi extra nincs,más oltásoknál is előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!