Hölgyek van még valaki akinek olyan pocakja van mint ha 4hós kismama lenne és kemény is neki?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kismama ,csak nem tudom miért kemény a hasam,lehet hogy valami baj van?2021. ápr. 30. 16:46
1/12 anonim válasza:
Dehogyis van baj!
Minden nőnél teljesen természetes a "félidős terhes" kemény has.
Neked ez még nem tűnt fel?
Én még nem láttam olyan nőt, akié nem ilyen.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem figyeltem még ennyire meg másik nőt.:) Csak megijedtem mert tullajdonkép kb 5hónapja ilyen a hasam és hiába eszem kevesebbet nem változik.
2021. ápr. 30. 17:18
3/12 anonim válasza:
Látom nem tudsz olvasni a sorok között.
Irónia szót legalább ismered?
MENJ MÁR ORVOSHOZ BAKKER.
4/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ. Kedvea vagy.
2021. ápr. 30. 17:26
5/12 Metionin válasza:
Változott valami az életedben 5 hónapja?
6/12 A kérdező kommentje:
Étvágytalanabb vagyok ,folyamatosan fáradt vagyok ,meg hányingerem van sok mindentől.de a tesztek szerint nem vagyok terhes.
2021. ápr. 30. 18:15
7/12 Metionin válasza:
Lehet hogy ételallergia alakult ki és attól puffadsz.
8/12 A kérdező kommentje:
Hétfőn felhívom majd a haziorvosom ,hátha mond valamit vagy elküld valahova. Habar nem tudom ebben a helyzetben (covid) milyen vizsgálatokat csinálnak.
2021. ápr. 30. 18:20
9/12 anonim válasza:
Gasztroenterológiára kéne eljutnod, minél előbb.
10/12 A kérdező kommentje:
Remélem minden rendben lesz,mostmár mégjobban ráparaztam. Nem gondoltam ,hogy ekkora baj lehet.
2021. ápr. 30. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!