Milyen mértékű görcsök normálisak még?
Elgondolkodtam azon, hogy az enyém még normális-e. A menzesz előtt egy héttel néha néha fáj egy kicsit. Az első 2-3 nap borzalmas. Csak a gyógyszer segít, a Nospa konkrétan semmit nem segít. Általában egy Nurofen fortét veszek be, az egy ideig elég. A menstruációs ciklusom szabályos. Nem tudok néha aludni a fájdalomtól, és néha hasmenésem van. Az első 2-3 napban erős a vérzés, utána elég gyenge.
Ez még normális, vagy menjek orvoshoz?
16l
Szia! Ugyan így vagyok én is+ ájulás, hányinger, hányás néha
Sokan azt mondják, hogy ez teljesen normális, de sajnos nem... Ártani nem ártassz, ha elmész dokihoz. Legalább egy megnyugvás lenne benned, hogy nem szervi baj miatt fáj ennyire.
Amúgy mindig is ennyire erős volt, vagy csak egy ideje?
A menzesz előtt egy héttel néha néha fáj egy kicsit.
Mi fáj? Mert nem mindegy.
Nospa-t és fájdalomcsillapítót amúgy együtt érdemes bevenni, nekem attól néhány órára teljesen elmúlik a fájdalom(és a hasmenési inger is a görcsoldás miatt), pedig olyan erős gyógyszer nélkül, hogy hánytam meg ájultam is el tőle. Melegvizes palack alhasra, felhúzott lábakkal (hogy ne feszüljön a has) is tud varázsolni, pl éjszakára is.
Ezek kívül hasi panaszokra mentateát szoktam inni, ha puffadok szimetikon tartalmú gyógyszereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!