Van valami olyan gyógyszer, ami megszünteti ezt a borzasztó görcsölő hasfájást? 16L
Eddig mióta megjött azóta minden hónapban amikor megjön első nap annyira fáj és görcsöl hogy ordítok fájdalmamban.
És anyum eddig mindig ki hívta hozzám az ügyeletet.
Mindig injekciot adnak (nospa+algó combot) de én félek a tűtöl és az az injekció ami másoknak nem fáj az nekem mindig borzasztóan fáj.
Nem tudom hogy az orvos béna aki aggya vagy mi van.
De kéne valami olyan ami megszünteti és nem kell hívni az ügyeletet .
Anyum ha meglássa hogy nem vagyok jól akkor hiába mondom neki hogy majd elmúlik mert úgyis ki hívja az ügyeletet és akkor nincs más választásom mint az injekció .
Oh kis csillag , tudot kit etess. Próbáltunk segíteni tudod. Na elmesèlem neked, hogy most voltam MR en, két hónapot vártam időpontra, nem egy napot. A bèltükrözèsre kicsit hamarabb volt időpont, mert fizetősre mentem, de azt sem azonnal csinàljàk, volt egy hetem rá felkèszülni. Ugye tudod, hogy előtte nap nem ehetsz, csak a hashajtót vedeled? És kifosod magadból a lelket is. Szóval add elő ezt a barinőidnek, hogy te csak besètàltàl, és teli belekkel neked azonnal mindent megcsinàltak,mindenhovà volt időpont... Megnyugtatlak, hogy még a daganatosakat se vizsgàljàk ilyen hirtelen, azonnal.
Ja az eredmény nekem egy óra alatt megvolt, MR után. Én írtam neked az endóról, de te nem endós vagy, vagy hisztis, vagy kamugyàras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!