Mit gondolsz a menstruációs bugyiról?
Kb. 1,5-2 éve használok. Az elején voltak balesetek, utána nem volt gond vele. Viszont most majd megőrülök tőle. Utóbbi időben állandóan átvérzik. Volt, hogy 4 gatyát használtam el egy nap. Lehet, hogy valamiért nekem lett erősebb a vérzésem, de régen a legerősebb napot simán végigtoltam egy Power-ben, simán el mertem vele menni utcára, estére és utolsó napon meg felvettem a Flow-t. Most home office-ban állandóan cserélgethetem.
Gondoltam arra, hogy esetleg az anyag fáradt el (ami nekem elég korainak tűnik) vagy esetleg nagyobb kellene, hogy oldalt ne legyen esélye kicsordulni, ezért rendeltem újakat. Power ++ vagy milyen névre hallgatót is rendeltem, és 2 mérettel nagyobbakat rendeltem. Az új, sima Power-eket is sikerült átvérezni.
Régiek feketék, az újak bordók, ezeken hamarabb látszódik, hogy átvérzett-e a szín miatt, a fekete becsapós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!