Canesten Kombi hüvelytablettát szájon át vettem be. Igy is használ?
Figyelt kérdés
Szóval az patikusnő azt mondta, szájon át vegyem be a tablettát. Bevettem es aztán olvastam, hogy ezt a hüvelyembe kellett volna felhelyezni. Lehet ennek bármi mellékhatása vagy így is fog hatni? Krémmel is kenem persze kívülről az érintett területet.2021. ápr. 19. 20:31
1/7 anonim válasza:
Uramisten. Nem hiszem el, hogy ezt mondta.
2/7 anonim válasza:
jézusom XD ugye ezt a humorba szántad?
3/7 anonim válasza:
Nem értem mire jó itt szórakozni. Unatkozol vagy mivan? xd Tuti kamu.
4/7 anonim válasza:
Nem kamu. Én ismerek olyat, aki megette. A válasz az, hogy nem, így nem fogja elmulasztani a hüvelygombát. Baja nem lesz tőle az embernek.
5/7 anonim válasza:
Biztos nem mondta ezt, félreértetted. Vegyél még egy dobozzal, mert így a 3 db hüvelytablettából egy kárba veszett és folytasd azzal helyesen a kezelést!
6/7 anonim válasza:
Hatását így semmiképp nem tudja kifejteni arra a problemadra amire vetted.
Esetleg megprobalkoznék az önhánytatással,mielőtt teljesen "felszívódna".
7/7 anonim válasza:
Kúpod felhelyezed.
Tablettát megeszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!