Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van egy ismerősöm, 13 éves,...

Van egy ismerősöm, 13 éves, és még nem jött meg neki. Az lenne a kérdése, hogy ez baj-e?

Figyelt kérdés
Neki nincs gyakori-profilja, ezért kért meg tegyek ki egy olyan kérdést, hogy gáz van e akkor ha valakinek 13 évesen még nem volt menstruációja.

2021. ápr. 19. 17:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%
Ha 15-16 éves korig sem jön meg, akkor érdemes dokit felkeresni. Viszont örökletes is ez szerintem, tehát ha az anyukája is későn érő típus, akkor nincs ok aggodalomra. Én is 1 hónap híján 15 éves korom előtt kezdtem el menstruálni, de utólag nem bánom, pedig emlékszem hogy vártam, ugyanis körülöttem mindenki rég menstruált már. De anyum is későn érő típus volt :)
2021. ápr. 26. 22:38
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. ápr. 27. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
Utolso vagyok, es komolyan nem ertem, hogy lehet lepontozni egy olyan választ, amiben a saját sztorim írtam le :D mellesleg az örökletes rész is stimkel, mivel a genetikának is szerepe van ebnen, de mindegy :D akkor tutira jogos a lepontozás mert nekem majdnem 15 évesen jott meg. Egyébként minden rendben van velem azóta is, nem lettem károsodott mert nem menstruáltam már 9-10 évesen ,na szerintem meg az lehet a baromi rossz és sajnálom is azokat a kislányokat.
2021. ápr. 29. 13:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le.. ☺
2021. jún. 29. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!