Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van koze a covidhoz, vagy...

Van koze a covidhoz, vagy csak veletlen egybeeses lenne?

Figyelt kérdés
Marcius vegen lett pozitiv a koronavirus tesztem, aprilis legelejen megjott a menstruaciom nehany nappal korabban, mint szokott. 7 napig tartott az atlag 5 nap helyett, ma vagyok a ciklusom 15.napjan es meg neha elofordul, hogy enyhen barnas allagu a mehnyaknyak. A betegseg alatt es azota is sok vitamint szedek, fogamzasgatlot nem szedek es nemi eletet is 2 honapja eltem utoljara. Nem eg, nem csip, nem tapasztalok semmilyen panaszt, csak annyit hogy a valadek szines, de nem budos. Ez valamilyen fertozesre utal, esetleg a covid miatt vagy a vitaminok miatt? Mas is tapasztalt ilyet?
2021. ápr. 16. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Habár nem teljesen azonos az eset,de én másfél hónapig voltam covidos, életemben nem ettem annyi gyógyszert. Egy idő után hasfájástól kezdve az itomfájdalmakon át a hangulatingadozásokig és egy hüvelygombáig (ezt valószínűleg az antibiotikum okozta) minden volt. HA nem vagy gyógyszerekhez szokva, lehet ez kavart meg.
2021. ápr. 16. 22:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Vitaminokat covid elott is szedtem, csak most joval nagyobb mennyisegben szedtem. Meg a marciusi ciklusom utan hasznaltam 7 napig huvelytablettat, a kura alatt is ugyanilyen barnas volt a valadek, de csak ejjel (azert hasznaltam a tablettát, mert az altalanos labor eredmenyemben bakteriumot es gombat talaltak a vizeletben)
2021. ápr. 16. 22:38
 3/6 A kérdező kommentje:
*marciusi menstruaciom utan, bocsanat, elirtam
2021. ápr. 16. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Van köze hozzá,tegnap olvastam egy cikket arról,hogy az oltás is megváltoztatja a ciklust,elvileg csak abban a hónapban amikor megkapja az ember. Ezenkívül van ismerősöm aki szintén beszámolt ilyen tünetekről.
2021. ápr. 20. 09:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom! A kovetkezo valoszinuleg kesni fog, mert tegnap, a 18.napomon kezdtem el a tojasfeherje szeru valadekot termelni, amit a 12.-16.nap kozott szoktam :D kivancsi vafyok
2021. ápr. 20. 09:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Beigazolodott, ez a 32.ciklusnapom es 5 napja kesik..
2021. máj. 3. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!