Volt már olyan, akinek székelési problémája volt és emiatt felnőtt pelenkára szorult? Esetleg valami tapasztalat?
Még fiatal vagyok de sajnos IBS-em van,ami hasmenés formájában jelentkezik.Eddig még kis mértékben volt jelen az életemben,amit jól tudtam kezelni hasfogókkal,de mára ez már "súlyosbodott".Nagyon nehezen tudok elindulni valahova is otthonról,és mindig idegeskedve,nehogy útközben érjen el a baj...Milliószor voltam dokinál,de sosem vette elég komolyan,mindig azzal küldött haza hogy ez lelki eredetű és h nyugodjak meg.Tudom,nyílván igy is van,de ettől még ez a probléma fennáll.
Jelenleg babát várok és 1 hónap múlva szülök.A 8 hónap alatt akárhova is mentem,széntablettát vettem be,persze orvos is tudott/tud róla.Mostanában egyre idegesebb vagyok a szülés miatt és ugye nálam ez hasmenéssel jár.Nagyon félek és aggódom hogy szülés előtt,itthon vagy akár a kórházban vagy egyébként is akárhol rámjön a wc-zés és pl. nincs wc a közelben...tehát hogy "becsinálok."Kérlek segítsetek valami megoldást találni,erre az 1 hónapra,ami már feszültséggel teli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!