Eres mellbimbó udvar mitől lehet?
Sziasztok,
Kb 1,5 hete vettem észre hogy a bal mellbimbó udvaromban sötét erek húzódnak keresztül de tapintásra eltűnik. Nem hiszem hogy terhes lennék mert ez elött gyógyszert szedtem de mivel nem sokára tervezünk babát ezért a megvonásos vérzés után már nem szedtem. Azóta voltunk együtt 1x de megszakításosan és szinte 100% hogy nem történt "baj". Esetleg ezeket az ereket okozhatja az hogy lejöttem a tablettáról?
Önvizsgálatot mindenképp tarts, mindenhol a mellen és körülötte csomót keresve.
(Ez javasolt is amúgy többször egy évben)
De ez valószínűleg a gyógyszer, vagy más egyéb hormonális dolog miatt van.
Mennyi idős vagy és meddig szedted?
A gyógyszer sajnos rendkívül egészségtelen a keringésre IS.
Amennyiben nem fáj, vagy hasonló, csak figyelgesd, ha jobban látható lesz, akkor beszélj az orvosoddal róla.
Jajjj emberek, a mell eres, csak nem mindig vesszük észre. Ne ilyesztgessük már szegényt. Gondolom ha fogamzásgátlót szedett évente járt orvoshoz.
A melleink alapból eresek, és egyeseknek a mellszövetük is kissé csomós, dudoros. Ha nőgyógyász az éves vizsgálat alatt nem találja problémásnak a dolgot nem kell megijedni. A saját megnyugtatásod miatt menj csak orvoshoz. De itt, és a google-ban csak ilyesztgetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!