Általában hány éves korban fejeződik be a mell növekedése?
19 éves vagyok. Kb 14-15 éves korom óta B kosaras melltartót hordtam. Valamikor februárban észrevettem, hogy mintha nagyobbak lennének a melleim, mint szoktak. Mindenesetre betudtam annak, hogy biztos meg fog jönni. De egész februárban nem menstruáltam (igaz, január végén igen), aztán márciusban 2* is megjött, egyszer 4.-én, aztán 28-án is. Azóta is így maradtak, sőt, mintha az utóbbi 1-2 hét során kerekebbek, teltebbek, nehezebbek lennének.
Párszor néztem a neten ilyen fejlődési ábrákat, lehet én most fejlődöm ki teljesen? Azért furcsállom ezt, mert 8 évesen kezdtem kamaszodni (folyás, mellnövés kezdete), 11 éves korom óta menstruálok, szóval nem éreztem magam soha későn érőnek.
Terhes nem lehetek, sosem feküdtem le senkivel, illetve hízni sem híztam mostanában.
Szerintetek ennyi idősen baj, ha nő még a mell? Mekkorát tud növekedni?
#1 egy perverz állat, nehogy küldj neki bármit is...
Amúgy igen, nőhet még "csak úgy" is, olyan 22 éves korodig. :)
Jézusom, bocsánat #5, véletlen lepontoztalak, pedig igen, szerintem is hasznos volt a válasz, de kb reggel 9-mostanáig nonstop tanultam és amint megláttam, a reakcióm a "nem, dehogy küldök" volt, aztán így rámentem a pirosra, hogy "nem".
Köszi neked is, meg a többieknek is, kivéve #1-et.😑 Ha melleket szeretnél nézni, keress a neten magadtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!