Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelyi ultrahang előtt...

Hüvelyi ultrahang előtt érdemes kipróbálni egy vibrátort (szűz vagyok)?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már gyerek, de a szűzhártyám még valószínű megvan, mert egy ujjon és tamponon kívül más még nem járt bent. A vizsgálatot mindenképpen meg kéne csináltatnom. Egy vibrátorral valamennyire fel tudnék erre "készülni"? Legalább hogy ne legyen teljesen szokatlan érzés? Elsőnek milyen fajtát ajánlotok?

2021. ápr. 12. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

ovatos lesz az orvos, es ha csak nem feltetlenul szukseges, nem fog uhval megivzsgalni.

nem lesz kellemes, de kibirhato abszolut.

emellett persze kiprobalhatod elotte valamilyen segedeszkozzel, de nem muszaj

2021. ápr. 12. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyáltalán nem szükséges (mármint a vibrátor), de ha még nem volt szexuális együttlétben részed, akkor csak nagyon indokolt esetben csinálják meg, amúgy csak hasi ultrahangok csinálnak.
2021. ápr. 12. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb ekkora csak amugy.

Es szűzként valoszinuleg nem vizsgal meg így

[link]

2021. ápr. 12. 23:18
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

te most hülye vagy vagy pedig troll...?!

1. az orvos szüzeket nem vizsgál meg belülről csak ha ultrahangon olyant lát amiből muszáj szövet mintát venni!

2. a vibrátor nem egyenlő az orvossal az orvos még a kitágított 20 év tapasztalattal rendelkező nőknek is kellemetlen és rossz de a fiataloknak meg alapból fájdalmas mindegy hogy hány alkalmija volt! mert szexuális izgalom nincs ami miatt a hüvely kitudna tágulni!

3. jó hogy nem egy szűz lány aki visszafogott vibrátort fog használni mert orvoshoz kell mennie neki...!

az egész kérdés egy vicc!!!

amúgy meg ha egy ujjadat használtad vagy ha már tampont is akkor esélyes méghozzá nagyon hogy te már átszurtad magadnak

2021. ápr. 13. 23:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy tampont használ, vagy hogy járt már ott az ujja, nem jelenti azt, hogy a szűzhártyája ne lenne meg. Amúgy pedig az is simán lehet, hogy valakinek már gyerekkora óta (vagyis az első aktus előtt) kiszakad a szűzhártyája (pl komolyabban sportolóknál gyakori ez). Ha még ép a szűzhártyád, akkor valóban csak erősen indokolt esetben fog megvizsgálni hüvelyen keresztül, amúgy csak hasi ultrahangot csinálnak (mint a kismamáknak).
2021. ápr. 14. 11:43
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

5-os ujazzassal meg tamponnal nem szakad át de sporttal meg igen?! 😂😅 inkabb fordítva! A sport nem tudja át szakitani regen az emberek kőkemény fizikai munkát végeztek naponta! És a tanú bizonyosság a vérzés volt! Ehhez képest a legtöbb nő vérzett mert nem maszturbalt legalábbis nem az ujjaival és nem dugott be oda semmit sem!

Max annyi lehet hogy ha csak 1 ujjal és nem vastagok az ujjaid akkor félig szakadt át! De ahogy mondtam hagyjuk már hogy szuz szinte visszafogott lany vibratort akar használni mert nogyogyaszhoz megy...

2021. ápr. 14. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy tükörrel te is meg tudod nézni, hogy mennyire ép a szűzhártyád, mert kívülről látszik.

Nekem pl egy rész le volt szakadva belőle, pedig csak tampon járt ott.

2021. ápr. 15. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"a fiataloknak meg alapból fájdalmas mindegy hogy hány alkalmija volt"

Ezt nem vitagenerálásképp írom, de ez nem feltétlen igaz. Mindenkinek más ez, valóban lehet kicsit fájdalmas, kellemetlen (leginkább ha esetleg gyulladás van a területen, vagy ha nem használ elég síkosítót az orvos, stb.), de nem törvényszerűség. Én 17 évesen voltam először, a szüzességem elvesztése után, de számomra nem volt fájdalmas.

2021. ápr. 22. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"... érdemes kipróbálni egy vibrátort... "

Érdemes. De nem az UH miatt... :)

2021. jún. 14. 16:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szamomra meg felnottkent olt fajdalmas, igen, mert gyulladas volt.. A szex is faj olyankor. Ezzel meg elojatek sincs. Normalis esetben nem fájt pár eve.
2021. jún. 14. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!