Mit lehetne még bevetni hüvelygomba ellen?
Kaptam már több féle receptköteles kúpot/tablettát, szájon át szedendő tablettát (egy hónapos kúra, páromat is kezelték), krémet. Rövid ideig használnak is, de minden egyes hónapban visszatér. Már a canida diétát is csinálom kb.negyed éve.
Több mint fél éve tart ez a problémám. Teljesen tanácstalan vagyok, mit lehetne még tenni. Járt már valaki hasonló cipőben?
Igen, 99%, hogy gomba. Nagyon jellegzetesek a tünetek és átmenetileg reagál is a készítményekre. (Bár soha, egyik orvos sem győződött meg róla kenetvétellel, vagy bárhogy. Még a magánorvosok sem :(...) Abban is szinte biztos vagyok, hogy nálam indul a probléma és nem a páromnál.
A leghatásosabb eddig a szájon át szedendő tabletta volt, de az után is visszatért. Úgyhogy aki írta, hogy eddig nem kapott, harcoljátok ki magatoknak (párodnak is), lehet, hogy nálatok beválik hosszabb távon.
Köszönöm mindenkinek! Utánanézek, amiket írtatok.
Mit szedtél szajon at??
Nem csinalta ki a gyomrodat?
köszönöm, ez megnyugtató, bár remélem, nem jutok el addig
egy AB borított fel most, és jött ki
Mik a tüneteid?
Volt valami laborvizsgalat??
Kb. minden gombára jellemző tünet meg van és együttlét után a páromak is panasza van.
Sajnos nem csináltak eddig labort, pedig több orvosnál is voltam. De legközelebb megpróbálom elintézni, hogy csináljanak valami komolyabb vizsgálatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!