A DeflaGyn-Q használata alatt végig volt pirosas "folyás"?
Figyelt kérdés
Nem folyásra gondolok, csak amikor távozik a gél, pirosas elszíneződések is vannak benne. tudom, ez normális, írja a papírja is. csak kíváncsi vagyok, ez végig van e, vagy csak amíg "rendbe rak"?2021. ápr. 9. 22:17
1/2 anonim válasza:
Szia! Én is hasonlót tapasztaltam, de másnap napközben is, és 2. nap is, így kicsit megijedtem, érdeklődnék, hogy neked elmúlt, vagy végig pirosas volt a "folyásod" a kúra alatt?
2/2 A kérdező kommentje:
szia!
nem teljesen emlékszem már rá, de biztosan nem volt végig piros. volt amikor igen, volt amikor nem. a vége felé egyre kevesebbszer volt már pirosas. én p3 cin1 leletre használtam 1 dobozt, 3 hónap múlva volt kontroll, az már rendben volt. 😊
2021. júl. 22. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!