Ha fogamzásgátló szedésénél nem jön meg a kötelező napon mikor folytassam a gyógyszert?
Figyelt kérdés
Az utolsó szem beszedéset követő 5. napon? vagy hogy? 21 szemest szedek ujból...2021. ápr. 9. 07:47
1/8 anonim válasza:
A 21 szemeseknél 7 nap gyógyszerszünet van. Majd a 7 nap után kezded el újra a 21 szemet.
2/8 anonim válasza:
A fogamzásgátlót úgy kell szedni, hogy 21 nap tabletta, 7 nap szünet, a megvonásos vérzéstöl függetlenül.
3/8 anonim válasza:
Jól írták az előző válaszolók. :)
4/8 anonim válasza:
Nekem mindig a szünet 3.napján jön meg, barátnőmnek meg a szünet 4.napján. Szóval, ha még csak a szünet első napján tartasz, akkor ne aggódj.
5/8 anonim válasza:
Nincs kötelező nap, még tabletta mellett sem mindenkinek pontos a vérzése. Ha jól értem most kezdted el (újra) szedni, így a 3 hónap hozzászokás nálad is fennáll, tehát mindentől függetlenül az előírás szerint kell szedni, viszont előfordulhat közti vérzés is akár, vagy mint most később indul el a megvonásos vérzés.
6/8 A kérdező kommentje:
ez a 3. nap es még semmi :(
most szültem 3 hónapja de rettegek hogy miért nem jött meg.... :(
2021. ápr. 9. 16:19
7/8 anonim válasza:
Én tegnap voltam nőgyógyásznál, és azt mondta az is teljesen normális ha 5-6. Napon jön meg a hét napos szünetben. :)
8/8 anonim válasza:
Nincs mitől rettegned, ha az előírás szerint védekeztetek kiegészítésként, sőt ha eddig meg sem jött, akkor az sem lenne furcsa, ha első hónapban nem véreznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!