12 és fél éves vagyok, de még mindig nem jött meg. Az osztályban már mindenkinek megjött, de még nekem nem. Adtok tippeket hogyan kell megjöveszteni a menziszt?
már várom hogy megjöjjön,mert már nagylánykorban akarok lenni,de semmi nincs még csak fehérfolyásom.
anya azt mondta hogy majd még egy hónap és megjön.
várom a válaszaitokat!
örüljüj míg nem jön meg,nekem is akkor jött meg de viszont b.aromira xar érzés....
És az nem szégyen hogy neked jön meg utóljára az osztájodban,az enyémben én voltam az első....
Amugy csak azt tom mondani hogy várj türelmesen mert lesznek ojan napok mikor azt gondolod hogy bár nem jött volna meg sohasem...Én már csak tudom...
És ne akard siettetni....
istenem-.- mér akarod hogy megjöjjön?? Egyébként ezt sehogy sem tudod megsürgetni, majd jön magától. Addig örülj amíg nincs, el nem tudod képzelni hogy tud ilyen görcsölni az embernek a hasa. Valaki még hányni is szokott.
Nem attól leszel nagylány ha megjön. Akkor leszel nagylány, ha ép ésszel el tudod fogadni hogy az ilyen dolgokat nem lehet sürgetni. És fogadj meg egy tanácsot! Ha el akarsz indulni a fejlődés útján, ha majd megjön ne azzal kezd hogy az összes barátnődnek elújságolod, és büszkén fogsz járni-kelni hogy óó neked már megvan. De majd idővel rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!