Hüvelygomba elmúlik egy idő után?
Vettem canestestet. A működés az, hogy az alapból sárga pálca ha bekékül, akkor bakteriális fertőzés, ha sárga marad, akkor vagy gomba, vagy nincs gond. Nekem belül viszket egy ideje a hüvelyem. Nem folyamatosan, hanem pl napi kétszer tíz percre, aztán elmúlik. Folyásom volt, de már ez sincs annyira és nekem amúgy is elég bő a folyásom normális állapotban is, így elég nehéz észre venni, ha más. A kérdésem lényegében az, hogy el tud múlni a gomba magától? (egyszer egy orvos azt mondta, hogy enyhe tünetekre nem kell rögtön gyógyszerrel tömni a testünket, mivel valamilyen szinten öngyógyítóak vagyunk). Valamint tudtok nekem ajánlani jó gomba elleni kúpot? A canesten kupokat nem szeretem, kétszer használtam kB öt éve és nem voltak túl jók. Micovag jó lehet?
Köszönöm szépen
22
Magától nem múlik el. Az enyhe gombás fertőzés kezeletlenül súlyos, makacsabb gombás fertőzéssé fajul.
Szerintem minden ilyen esetben az a legbiztosabb ha az ember nem otthon kísérletezik, hanem az orvosra hagyja a diagnózist és a gyógymódot.
Én legalábbis nem mernék játszani vele.
Ezt most nem értem.
Te magad állapítottad meg, hogy több mint valószínűleg gomba van a háttérben, de lebeszéled magad róla, hogy úgysem az, aztán meg mégis, de nem akarsz orvoshoz menni, de kéne valami gomba ellen?
Teljes a káosz.
Menj el nőgyógyászatra.
Ha ő is úgy ítéli meg hogy nem kell kezelés, mert "egyszer egy orvos azt mondta, hogy enyhe tünetekre nem kell rögtön gyógyszerrel tömni a testünket, mivel valamilyen szinten öngyógyítóak vagyunk", tanácsot adni akkor is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!