Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhat és zsibbadhat a...

Mitől fájhat és zsibbadhat a mellem töve? Beteg vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok. És ma 6.napja van meg a menzeszem.

És ugy meg vagyok ijedve mert a bal hónom alatt, tudjtáok ahol van az a lágy rész a melletek töve.

Na ott fáj, nagyon. És sokszor úgy zsibbad meg nyom, feszül.

Már megtapogattam, sőt anyummal is megtapogattattam. De ő sem érez semmit. De most is szinte az egész felkarom zsibbad:(

Annyira félek hogy van ott valami daganat vagy bármi:(

Picit duzzadt, de nem érzek ott semmit. DE miért fáj?

2010. aug. 20. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:
A baj az lenne ha ott lenne valami és nem fájna! Tanuld meg ami fáj az sohasem rosszindulatú! Ha valami csomót észlel az ember és nem fáj az már baj!
2010. aug. 20. 09:23
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm.

De annyira félek:S Ma jön át barátom...szerinte vele is megtapogattatom. Annyira parázok hogy van valami bajom:(

2010. aug. 20. 09:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha a felkarod zsibbad, annak valószínűleg kevés köze van ehhez. Masszíroztasd meg valakivel a hátad felső részét és a nyakadat, attól jó eséllyel elmúlik. (Vagy gyere el hozzám. De ez szerintem házilag is megoldható.)

Gyógymasszőr

2010. aug. 20. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!