Ha állandóan azt mondogatom magamban, hogy ne jöjjön meg, akkor előfordulhat, hogy tényleg nem jön meg, kimarad egy alkalom?
Személy szerint én utálom magát a menstruációt. Elég durva görcseim szoktak lenni, de úgy alapjában véve is idegesít, hogy egy egész héten keresztül cserélgetni kell a betéteket/tamponokat, és végig lehangolt vagyok, és csokit akarok zabálni egész héten.
Mindig azt kívánom magamban, hogy bárcsak ne jönne meg legközelebb.
És legutóbbi alkalommal nem jött meg azóta sem.
Olyan már volt, hogy ha tudtam, hogy bele fog ütközni valamilyen eseménybe, és mondogattam magamban, hogy ne akkor legyen meg, akkor késett 1-2 napot.
De az, hogy teljesen kimaradt, most fordult elő először.
De a kettőnek lehet köze egymáshoz?
Remélem azért érthető, amit írtam.
Es ahelyett, hogy orvoshoz mennel, inkabb szenvedsz? A gorcsok egy bizonyos szintig normalisak, de ha tenyleg nagyon faj, kimarad, az komoly gondokra utalhat.
A betettel, tamponnal nem tudsz mit csinalni, no vagy, ideje lenne elfogadni. Esetleg pszichologust is megkereshetsz, ha nem tudod feldolgozni a menstruaciot, mint tenyt.
Amugy nincs koze egymashoz es keress fel egy nogyogyaszt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!