Tünetszegény felfázás?
2 hete felfáztam (nem tudom hogyan), és szedtem rá Urzinolt és tozegafonyat, illetve sokat ittam, aztán nagyjából 5 nap alatt elmúlt, fokozatosan enyhültek a tünetek. Viszont 1 hét után kb, újra visszatértek a tünetek, de gondolom nem volt rendesen kikezelve. Ma konzultáltam telefonon (most a vírus miatt nem lehetett személyesen, így sajnos vizeletteszt sem volt) a háziorvossal, aki antibiotikumot írt fel végül. Azonban a felfázásnak csak néhány tünetét észlelem, mint alhasi fajdalom, illetve állandó, sürgető vizelési inger, kevés vizelet ürül egyszerre. De sem zavaros, sem szagos, sem csípő/égő vizelést sem tapasztaltam, aminek persze örülök, bár kezdettől fogva igyekszem sokat inni!
Attól ez még "felfázás"? Főleg esténként tud iszonyat kellemetlen lenni ez az inger és az állandó alhasi nyomásérzet. És amiután pisiltem, bár nem fájdalmas maga a pisilés, de utana mintha osszehuzodna rovid ideig a húgycső/hólyag(?), tehát néha ott is érzek enyhe nyilaló érzést.
Nekem ugyanez volt, de sajnos nekem endometriózisom van. És azóta se derült ki, hogy van-e összefüggés..
Én voltam vele vizeletvizsgálaton és ultrahangon is, de nem derítettek ki semmit..viszont rendszeresen szedem azóta a tőzegáfonyát, és ez sokat segített.
Ezek mellett nekem nagyon stresszes volt az az időszakom, valószínűleg ez is kihatott rá. Szóval ha te is hasonló helyzetben vagy, akkor próbáld meg csökkenteni valahogyan a stresszt <3
Ja, és nekem az antibiotikumtól csak még rosszabb lett, mert felborult a hüvelyflórám és a bélflórám is. És az antibiotikum semmilyen fájdalmat ne múlasztott el.
#4-es vagyok
Én is kaptam Monuralt, és az is eléggé "szétdobott"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!