Hány mg ibuprofen mennyiségtől all meg a menstruacio rövid időre?
Sose csináltam meg, nem is fogom!
De egyszer nagyon fajt a fogam és ra egy hétre mentem fogorvoshoz és napi 3x400mg ibuprofent vettem de és eltolta egy héttel a menstruaciom.. akkor nagyon nem örültem neki.. meg borzasztóan fajt a fogam azért vettem be ennyit..
Most megjött lassan és bevettem
Tegnap 4 et és először kevés jött és kb halvány de reggel akkora mennyiség jött ki... olvastam hogy a max napi mennyiség állítólag 3600mg (ennyit sose vennék be!! Ezt csak olvastam angolul több oldalon)
Mennyi lenne az a mennyiség adagonkent rendes étkezésel párosítva hogy kevesebb mint 24 órára eltunjon vagy nagyon halvány legyen? Csak ma este és reggel szempontjából..
Ha már megjött a menstruáció, a jóisten se állítja meg. A sok ibuprofentől viszont a gyomrod meg a nyombeled is vérezni fog. Régebben, amikor borzalmas erős görcseim voltak minden menstruáció alatt + fejfájás, akkor napi 3-4 algoflexet (400 mg-osból) bevettem, egyáltalán nem múlt el tőle.
A fogorvos után legfeljebb a stresszhatás miatt késhetett.
Ha olyan szitu adódik, hogy mindenképp el akarod tolni pár nappal a vérzés kezdetét, akkor sol C-vitamint vegyél be, és használj progeszteron hatású gyógynövényes krémet (pl. WTN Ciklusbarát krém). De arra számíts, hogy ugyan a vérzés később indul meg, simán lehetsz előtte napokig olyan rosszul, mintha már megjött volna. Tapasztalatból mondom.
Fogamzásgátlót soha! Méreg.. meg ezeket a gyógyszereket se szeretem, csak étrend-kiegészítő.. néha néha fájdalomcsillapító vagy antibiotikum ha nagyon beteg vagyok..
Próbáltam a sok c vitamint de tőle meg erősebb lett!! Első nap valami borzaszto mennyiséget vettem be és pár órával ra kb 5x erősebb lett!xddd
Te bolond vagy. A c vitamintol nem lesz erősebb
Mindegy mennyit veszel be mert kipisiled és kész
A fogamzásgátló nem méreg.
Ja és xddd...🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!