2 nap múlva kell megjönnie és ilyenkor vékony betét van csak bent és azon ládtam hogy egy nagy pici halvány piros vér csepp van rajta.elmentem nagy wc re és amikor kitöröltem picit véres volt wc papír ( már tegnap este is) ?
Figyelt kérdés
Lehet hogy azér lett véres? Ilyen sose szokott lenni?2021. márc. 23. 13:15
1/1 anonim válasza:
Persze simán vérezhetsz onnan is. Lehet egy kicsit be van repedve. Nem fájt a székelés? Nem éreztél semmit? Pici bármilyen krémet ami van otthon tegyél oda nagywc-zés elött illetve amikor tisztálodsz jól most meg és próbáld egy kicsit belül is kimosni nagyon óvatosan persze. Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!