Késik a menstruációm, mit ajánlotok?
Betegség miatt (betagadt a torkom, nem tudtam nyelni) napokig nem tudtam enni szinte semmit, rengeteg gyógyszert kellett szednem, többféle antibiotikumot és most késik a menstruációm. Amióta jobban lettem igyekszem minden tápanyagot pótolni, sok vitamint eszek. A testsúlyommal nincs gond, bár fogytam még mindig az egészségesen belül vagyok. Viszont késik a menstruációm és kicsit aggódom, mert később szeretnék majd gyereket. Mit tudok még tenni? Nem lesz baj? Mit tanácsoltok?
Illetve volt a legutóbbi menstruációm után kb 10 nappal pár napos pecsételő vérzés. Az nem tudom mi volt és hogy van e köze hozzá. Eddig 6 napot késett, de semmi jele, hogy a napokban megjönne (nekem szokott előtte fájni a hasam pár nappal).
Ha valakinek kérdése van ezzel kapcsolatban írhat privátban és bővebben kifejtem amire kiváncsi.
Ki is maradhat 1 hónap.
Ha biztos nem vagy terhes akkor semmit nem kell tenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!